2+1 Duplex lägenhet i Mahmutlar

€120.000

Beskrivning

*** FRÅN UTVECKLAREN ***

Lägenhetsprojektet för Milan Residence 21 ligger i staden Mahmutlar. Mahmutlar är en stad i den turkiska provinsen Antalya, 10 km öster om Alanya. Befolkning: 15 000 på vintern, 60 000 på sommaren. Staden har förvandlats genom att bygga fritidshus och lägenheter för europeiska turister. Vägar och tjänster har förbättrats för att tillgodose den växande turistindustrin.

Bostadsprojektet ligger på ” Sinanpaşa street ” i Mahmutlar som ligger 700 meter till Atatürk street. 1,5 km till stranden och 1,5 km till Mahmutlar centrum. Och 13 km bort till Alanya centrum. Närmaste shoppingmarknad ligger cirka 750 meter bort till Milan Residence 3. Det finns också lokala små marknader i närheten.

Flygplatser; Gazipaşa flygplats (25km), Antalya flygplats (145km)

I projektet ingår;
* Lägenheter: 1+1,2+1,2+1 DUBLEX, 3+1 DUBLEX, 4+1 DUBLEX, 3+2 DUBLEX
*2 byggnad
*1 pool med barnpool
*Trädgård och pergola
*Parkeringsplats för cyklar och motorcyklar
*Videointercom -system
*Kamerasystem
*Hiss
*Gym
*Bastu
*Ångbastu
*Amerikanska ståldörrar
*Säkerhetskodsystem trädgårdsgrindar

Share This Property

Share

GRATIS KÖPGUIDE

Få vår gratis köpguide nu och lär dig allt du behöver för att göra ett säkert köp i Turkiet.

Loading...
 

Vi rekommenderar dig några steg att överväga när du köper hem i Turkiet. Learnin nyckelorden kommer att göra ditt arbete enklare till exempel (TAPU-ägarintyg) och (İSKAN-Habbo-certifikat). Vårt varumärke fastigheterturkiet.com ger dig de bästa resultaten! Vi som '' Milan Home '' arbetar med pålitliga och välkända byggföretag i Turkiet.

CHATTA PÅ WHATSAPP!