4+1 DUPLEX MED HAVSUTSIKT

€179.000

Beskrivning

MİLAN 21
Lägenhetsprojektet för Milan Residence 21 ligger i staden Mahmutlar. Mahmutlar är en stad i den turkiska provinsen Antalya, 10 km öster om Alanya. Befolkning: 15 000 på vintern, 60 000 på sommaren. Staden har förvandlats genom byggandet av fritidshus och lägenheter för europeiska turister. Vägar och tjänster har förbättrats för att tillgodose den växande turistnäringen.
Bostadsprojektet ligger på Sinanpaşa-gatan i Mahmutlar som ligger 700 meter från Atatürk-gatan. 900 m bort till stranden och 1 km bort till Mahmutlar centrum. Och 13 km bort till Alanyas centrum. Närmaste shoppingmarknad ligger cirka 750 meter bort från Milan Residence 21. Det finns också lokala små marknader i närheten.
Flygplatser; Gazipaşa flygplats (25 km), Antalya flygplats (145 km)
Lägenhetsprojektet MİLAN 21 inkluderar;
* Lägenheter:1+1,2+1,2+1 DUBLEX,3+1 DUBLEX,4+1 DUBLEX,3+2 DUBLEX
*2 byggnad
*1 pool med barnpool
* Trädgård & pergola
*Parkeringsplats för cyklar och motorcyklar
* Video intercom system
*Kamerasystem
*Hiss
*Gym
*Bastu
*Ångbastu
*Amerikanska ståldörrar
*Säkerhetskodsystem trädgårdsgrindar

Share This Property

Share

GRATIS KÖPGUIDE

Få vår gratis köpguide nu och lär dig allt du behöver för att göra ett säkert köp i Turkiet.

Loading...
 

Vi rekommenderar dig några steg att överväga när du köper hem i Turkiet. Learnin nyckelorden kommer att göra ditt arbete enklare till exempel (TAPU-ägarintyg) och (İSKAN-Habbo-certifikat). Vårt varumärke fastigheterturkiet.com ger dig de bästa resultaten! Vi som '' Milan Home '' arbetar med pålitliga och välkända byggföretag i Turkiet.

CHATTA PÅ WHATSAPP!