Om Oss

Milan Home Real Estate company

Visionen och kärnvärdena i vårt företag

Familjeselskapet har sedan slutet av 1989 arbetat med bygg- och turistbranschen, genom att utforma, konstruera och bygga lyxiga hotellkomplex, villor och lägenheter för internationella och lokala investerare.

Byggföretaget Haydaroğlu har sammanslagit och uppnått ett stort antal byggnader arkiverade i provinsen Alanya. Med stor framgång hade vi slutfört över 25 byggprojekt och även många fler projekt undertecknas byggas inom en snar framtid 2020.

Fastighetsbolaget ”Milan Homes”, är i samarbete med Haydaroğlu Construction Company. Milan Homes, har tillhandahållit de bästa konsulttjänsterna för lokala och globala investerare, liksom för tillförlitlig vägledning under hela köp- och försäljningsförfarandena. I vilka har de mest sålda fastigheterna i Riviera provinsen Alanya sedan 2012 för presenter.

Dessutom är ”fastigheterturkiet” den tredje webbplatsen som presenteras för de svenska investerarna som verkligen erbjuder ett brett urval av fastigheter över Medelhavet i provinsen Alanya, Antalya. Vi erbjuder även stora projekt, inklusive Istanbul och Bodrum.

Vår säljteam i Alanya, redo att konsultera, tillhandahålla och rådgöra med de senaste bostadserbjudanden som ska göras. FastighetsbolagetMilan Homes”, ligger i Mahmutlar-distriktet, 10 minuters bilresa från Alanya.

Milan Homes Alanya Office

GRATIS KÖPGUIDE

Få vår gratis köpguide nu och lär dig allt du behöver för att göra ett säkert köp i Turkiet.

Loading...
 

Vi rekommenderar dig några steg att överväga när du köper hem i Turkiet. Learnin nyckelorden kommer att göra ditt arbete enklare till exempel (TAPU-ägarintyg) och (İSKAN-Habbo-certifikat). Vårt varumärke fastigheterturkiet.com ger dig de bästa resultaten! Vi som '' Milan Home '' arbetar med pålitliga och välkända byggföretag i Turkiet.

CHATTA PÅ WHATSAPP!