Visningsresa Till Turkiet

Fastigheterturkiet erbjuder dig möjlighet att köpa din lägenhet säkert, så att du kan välja din lägenhet innan du köper och granskar andra fastigheter med vårt team. Vi erbjuder även dig underlätta processen med din resa till Turkiet.

Milan Home organiserar och köper din biljett, ordnar överföring från flygplatsen och tar hand om din vistelse (upp till 2 personer och endast 1 veckors vistelsegräns). Välj den egendom du vill ha och när du är redo vänligen kontakta oss och låt oss ta med dig din dröm hem runt Medelhavet för dig och din familj som Milan Homes pålitliga team.

Vi erbjuder dig möjligheten att besöka och marknadsföra Alanya före husköpfasen. Således, innan du köper fastigheter, kommer du att ha tillräckligt med information om miljön och grannskapet du kommer att leva. Dessutom, om du väljer att köpa en lägenhet från en av våra egna lägenhetsprojekt, erbjuder vi rabatter på lägenhetens pris, betalningsfrihet, uppehållstillstånd och liknande faciliteter.

GRATIS KÖPGUIDE

Få vår gratis köpguide nu och lär dig allt du behöver för att göra ett säkert köp i Turkiet.

Loading...
 

Vi rekommenderar dig några steg att överväga när du köper hem i Turkiet. Learnin nyckelorden kommer att göra ditt arbete enklare till exempel (TAPU-ägarintyg) och (İSKAN-Habbo-certifikat). Vårt varumärke fastigheterturkiet.com ger dig de bästa resultaten! Vi som '' Milan Home '' arbetar med pålitliga och välkända byggföretag i Turkiet.

CHATTA PÅ WHATSAPP!